voeding

Hongaarse specialiteiten

Hongaarse specialiteit

Huisgerookte Kolbász mild

Huisgerookte kolbász is een typische Hongaarse kolbász soort. Je proeft het traditionele huisgerookte karakter.

Deze kolbász is ideaal in Hongaarse gerechten of op brood. Ook erg lekker als hapjes bij de borrel en op een worstplankje.

Bestaat in een milde variant alsook in een pittige variant. Gewicht van de worst varieert tussen 500 en 600 gram.

  • Huisgerookt

  • Traditioneel karakter

  • Ideaal aperitiefhapje

  • Lekker bij een borrel

  • Bestaat zowel mild als pikant

Kolbasz mild
kolbasz pittig
pick wintersalami

Pick wintersalami

De Pick wintersalami (Pick téliszalámi) is al sinds 1869 een waar begrip. Bovendien is de Pick salami een echte Hungaricum. Voor de bereiding worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit gebruikt. Zorgvuldig geselecteerd varkensvlees wordt boven gedroogd beukenhoutvuur gerookt.
Na een rijpingsproces van 100 dagen krijgt de Pick wintersalami zijn kenmerkende kleur en smaak. De onovertroffen smaak proef je in elk plakje salami terug!

Pick Rákóczi salami

Salami gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, unieke kruiden, traditioneel roken op beukenhout en een lang rijpingsproces. Een hoogwaardig product dat, aangevuld met de aangename rooksmaak en het aroma van edele schimmelcoating, een echte traktatie wordt.

roken van Kolbasz
pick telesalami
Hongaarse fijne vleeswaren

WIJNEN BAX NIEUWSBRIEF

SCHRIJF U IN

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en gezellig info over Hongarije.

Inschrijven op nieuwsbrief

* indicates required