Hongaarse specialiteiten

Kruiden

Hongaarse specialiteit

Univer Erös Pista

De Erős Pista van Univer is na Piros Arany het meest populaire paprikaproduct op de Hongaarse markt.

De Erős Pista bevat alleen gemalen, rauwe, pittige paprika. Het kan worden gebruikt voor vissoep, stoofpot en allerlei maaltijden die de frisse, heerlijke smaak van sterke peper niet kunnen missen.

Univer Goulashcréme

UNIVER GOULASHCRÈME
Een echte Hongaarse klassieker, de magie van Goulash Creme ligt in de superieure kwaliteit van de ingrediënten en de harmonie die wordt gecreëerd tussen authentieke Hongaarse paprika’s, sappige lokaal gekweekte uien, sappige tomaten en een rijke verscheidenheid aan kruiden, waaronder karwijzaad en laurierblaadjes. Geen enkel ander product kan de authentieke smaak van de rijke, smakelijke en weelderige Hongaarse soep echt nabootsen dan Univer Goulash Creme.

Univer Piros Arany

De iconische Piros Arany is een echte klassieker uit de Hongaarse keuken. Deze traditionele milde cremé is gemaakt van authentieke Hongaarse pepers van alleen de beste kwaliteit. Deze verrukkelijke pepers zorgen voor de heerlijke pikante smaak en levendige Robijnrode kleur van Piros Arany. Dit is sinds 1963 een onophoudelijk populair en uniek product op de binnenlandse markt en blijft een grote favoriet onder Hongaarse koks die wat pit willen toevoegen aan hun vleesstoofschotels, soepen of zelfs wat pit willen geven aan een sandwich. De naam is inmiddels onlosmakelijk verbonden met de Hongaarse keuken, traditie en kwaliteit.

knoflookcreme

Univer Knoflookcréme

Een van de belangrijkste ingrediënten van de Hongaarse keuken is knoflook.

Univer Garlic Créme is een onmisbaar product voor het maken van Hongaarse gerechten.

WIJNEN BAX NIEUWSBRIEF

SCHRIJF U IN

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en gezellig info over Hongarije.

Inschrijven op nieuwsbrief

* indicates required